Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lilse Bergen met 3e editie Kerstmis aan het water

Lilse Bergen

Aan het einde van het zomerseizoen 2023 hebben EVAP De Lilse Bergen (Provincie Antwerpen) en  Horeca De Lilse Bergen hun samenwerking verlengd en bestendigd.
Onder het motto “FEEST AAN HET WATER” zal zowel de mobiele catering voor dag bezoekers en kampeerders alsook het aanbod en programma in café-feestzaal De Eekhoorn verder uitgewerkt en geoptimaliseerd worden. 

Hiervoor zullen zowel De Lilse Bergen als Horeca De Lilse Bergen enkele belangrijke investeringen uitrollen.  Om deze nauwe samenwerking te celebreren stellen we dan ook graag de derde editie voor van KERSTMIS AAN HET WATER.

Enkele blikvangers in dit programma zijn de kerstconcerten van DE BONANZAS, een vuurshow, de tweede  editie van de Nieuwjaar duik en een DRAG BINGO.
Wandelaars, fietsers, bezoekers aan de winterspeeltuin, snoepers, vakantiegangers…. Iedereen die op zoek is naar een flink bad kerstgezelligheid kan terecht in DE EEKHOORN. Zowel het café als de feestzaal zullen van 19 december 2023 tot en met 7 januari 2023 ondergedompeld zijn in een kerstsfeer om in weg te dromen . Je kan, uitgezonderd, op 1 januari, elke dag terecht van 11u00.

Voor DE BONANZAS, NIEUWJAARSDUIK en de DRAG BINGO is het aangewezen om te reserveren. De lijst met inschrijvingen wordt ondertussen immers snel langer.
Ook het winterterras zal open zijn onder een fonkelnieuwe overkapping die half december zal geplaatst worden.

Het is één van de belangrijke en strategische investeringen van DE LILSE BERGEN om het jaar rond de horeca beleving een extra boost te geven.  Andere investeringen:
Voor de mobiele verkoop zijn er ondertussen al een vaste kiosk aan de kindervijver en speeltuin waar kinderen en families in de zomer terecht kunnen voor een ijsje, een snoepje, een drankje, een zwemband, ..; alsook een fonkelnieuwe foodtruck / frituur. Deze laatste moet samen met nog een bijkomend verkooppunt dat tegen het nieuwe seizoen zal uitgewerkt worden zorgend dat wachtrijen op de drukke dagen flink ingekort kunnen worden.

Ook in het passende houten meubilair in DE EEKHOORN, de audiovisuele installatie als de verfraaiing van de zaal zijn volop projecten en investeringen lopende.
Tot slot worden de mogelijkheden onderzocht om voor DE EEKHOORN een energiebesparend project uit te werken.  Maar nu gaan we eerst feesten met KERSTMIS AAN HET WATER 2023. Voor elk wat wils overgieten met een flinke portie JINGLE BELLS..."
 

Lilse Bergen

Deel dit artikel